Ingredientai:

Kiaušinių tryniai 70g
Garstyčios „Dijon“ 15g
Krevečių pasta 8g
Vėžių uodegėlės 100g
Obuolių sidro actas 15g
Aliejus 300g
Druska 4g
Tarkuota citrinos žievelė 10g
Smulkinti česnako laiškai 10g
Xantan guma 0.5g

Gamybos aprašymas:

1. Į virtuvinį trintuvą sudėkite kiaušinių trynius, garstyčias, krevečių pastą, vėžių uodegėles, actą ir sutrinkite iki vientisos masės.
2. Lėta srovele supilkite 200g aliejaus.
3. Sudėkite druską, tarkuotą citrinos žievelę, smulkintus česnako laiškus ir xantan gumą.
4. Trinkite toliau ir lėtai supilkite likusį aliejų.

Vaisiai ir daržovės – Augma
Prieskoniai – Santa Maria / Paulig Pro
Virtuvės inventorius – Sangaida
Apranga profesionalams – Jokado