Ingredientai:

Kiaulienos šoninė 500g
Pankolio sėklos 2g
Rudas cukrus 10g
Kardamonas 1g
Penkių pipirų mišinys 2g
Saldžioji paprika 2g
Obuolių sidro actas 10g
Druska 3-4g
Aliejus kepimui 15g

Gamybos aprašymas:

1. Kiaulienos šoninę nusausinkite.
2. Visus prieskonius išskyrus druską sumaišykite. Prieskonių mišiniu ištrinkitę mėsą, išskyrus odelę.
3. Marinuokite 5-6 val.
4. Marinuotą šoninę perdėkite į dėžutę, padarytą iš folijos ir dar kartą popieriniu rankšluoščiu nuvalykite odelę.
5. Kiaulienos šoninės odelę nutepkite actu ir pabarstykite druska.
6. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 100C 1val.
7. Ištraukus iš orkaitės šoninės odelę nutepkite aliejumi ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 200C 35min.

Prieskoniai – Paulig Pro / Santa maria
Virtuvės inventorius – Sangaida
Apranga profesionalams – Jokado