Ingredientai:

Kiaulienos šonkauliai 300g
Santa Maria jūros druska 3-4g
Santa Maria “Tellicherry” pipirai 2g
Santa Maria BBQ prieskonių mišinys „Steakhouse“ 10g
Sultinys 150g
Santa Maria BBQ padažas „Smoky hickory“ 30g

Gamybos aprašymas:

1. Šonkauliams nulupkite apatinę plėvę.
2. Prieskoniais ištrinkite iš abiejų pusių ir marinuokite 6-8 val. arba per naktį.
3. Marinuotus šonkaulius užpilkite sultiniu ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 160C, kol vidinė temperatūra pasieks 87C.
4. Iškeptus šonkaulius atvėsinkite.
5. Aptepkite BBQ padažu ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 190C 3-4 min, arba kol padažas karamelizuosis.

Prieskoniai – Santa Maria / Paulig Pro
Virtuvės inventorius – Sangaida
Apranga profesionalams – Jokado