Ingredientai:

Krevetės 40g
Greipfrutų „Leche de tigre“ 100g
Greipfrutas 30g
Mėlynasis svogūnas 10g
Ridikėliai 10g
Raudonoji aitrioji paprika 5g
Žolelių aliejus 5g
Keletas kalendros lapelių papuošimui

Gamybos aprašymas:

1. Nuvalytas krevetes pjaukite pusiau išilgai.
2. Pjaustytas krevetes užpilkite 60g greipfrutų „Leche de tigre“, permaišykite ir marinuokite 6-7 min.
3. Iš greipfruto išpjaukite segmentus.
4. Marinuotas krevetes ištraukite iš marinato ir dėkite į pasirinktą lėkštę. Šalia sudėliokite greipfrutų segmentus, smulkintą mėlyną svogūną, plonai pjaustytus ridikėlius ir raudonąją aitriąją papriką.
5. Į lėkštę supilkite likusią greipfrutų „Leche de tigre“ ir žolelių aliejų.
6. Papuoškite kalendros lapeliais.

Vaisiai ir daržovės – Augma
Virtuvės inventorius – Sangaida
Apranga profesionalams – Jokado