Krevetės 40g
Greipfrutų „Leche de tigre“ 100g
Greipfrutas 30g
Mėlynasis svogūnas 10g
Ridikėliai 10g
Raudonoji aitrioji paprika 5g
Žolelių aliejus 5g
Keletas kalendros lapelių papuošimui
1. Nuvalytas krevetes pjaukite pusiau išilgai.
2. Pjaustytas krevetes užpilkite 60g greipfrutų „Leche de tigre“, permaišykite ir marinuokite 6-7 min.
3. Iš greipfruto išpjaukite segmentus.
4. Marinuotas krevetes ištraukite iš marinato ir dėkite į pasirinktą lėkštę. Šalia sudėliokite greipfrutų segmentus, smulkintą mėlyną svogūną, plonai pjaustytus ridikėlius ir raudonąją aitriąją papriką.
5. Į lėkštę supilkite likusią greipfrutų „Leche de tigre“ ir žolelių aliejų.
6. Papuoškite kalendros lapeliais.
Vaisiai ir daržovės – Augma
Virtuvės inventorius – Sangaida
Apranga profesionalams – Jokado