Ingredientai:

Grietinėlė 200g
Baltas šokoladas 170g
Kokosų grietinėlė 100g

Gamybos aprašymas:

1. 100 g grietinėlės užvirinkite. Šokoladą pašildykite mikrobangų krosnelėje apie 20s.
2. Ant pašildyto šokolado užpilkite karštą grietinėlę ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
3. Supilkite likusią šaltą grietinėlę ir vėl gerai išmaišykite.
4. Supilkite kokosų grietinėlę, išmaišykite ir uždenkite maistine plėvele. Laikykite šaldytuve minimum 6 val, arba per naktį.
5. Sustingusį kremą išplakite iki purios masės ir sudėkite į konditerinį maišelį

Kokosų grietinėlė – Paulig Pro / Santa maria
Virtuvės inventorius – Sangaida
Apranga profesionalams – Jokado