Brandinta jautienos mentė 150g
Ponzu padažas 30g
Skrudintų sezamo sėklų aliejus 10g
Santa Maria „Wasabi and sesame“ prieskonių mišinys 8g
Svogūnų laiškai 20g
1. Brandintos jautienos gabaliuką ištraukite iš šaldytuvo bent 30min prieš ruošiant jautienos „tataki“.
2. Jautienos išorę apdeginkite karamelizatoriumi iš visų pusių.
3. Sumaišykite ponzu padažą, skrudintų sezamo sėklų aliejų ir prieskonių mišinį.
4. Svogūnų laiškus supjaustykite plonais šiaudeliais ir užmerkite į vandenį su ledukais arba su vandeniu dėkite į šaldytuvą.
5. Serviruodami pilkite padažo, ant viršaus sudėkite griežinėliais pjaustytą jautieną ir svogūnų laiškus.
Prieskoniai – Santa Maria / Paulig Pro
Daržovės – Augma
Virtuvės inventorius – Sangaida
Apranga profesionalams – Jokado