Ingredientai:

Jautienos širdis 130g
Laiškinis česnakas 5g
Marinuoti šalotiniai svogūnai 15g
Ypač tyras alyvuogių aliejus 15g
Degtinė 5g
Žaliosios citrinos žievelė 1g
Žaliosios citrinos sultys 10g
Druska 1-2g
Pipirai 0.2g
Krevečių majonezas 20g
Ryžių traškutis 5g
Kaparėlių dulkės 0.2g

Gamybos aprašymas:

1. Jautienos širdį nuplėvinkite ir smulkiai sukapokite.
2. Laiškinį česnaką supjaustykite kuo smulkiau.
3. Smulkintą jautienos širdį sumaišykite su marinuotais šalotiniais svogūnais, smulkintu laiškiniu česnaku, alyvuogių aliejumi, degtine, žaliosios citrinos žievele ir sultimis, bei prieskoniais. Gerai išmaišykite.
4. Į pasirinktą lėkštę dėkite kapotinį, ant viršaus dėliokite krevečių majonezo taškus.
5. Kapotinį patiekite su ryžių traškučiu ir viską apibarstykite kaparėlių dulkėmis.

Prieskoniai – Paulig Pro / Santa maria
Vaisiai ir daržovės – Augma
Virtuvės inventorius – Sangaida
Apranga profesionalams – Jokado