Ingredientai:

Picos tešla 300g
Alyvuogių aliejus 50g
Čiobrelis 5g
Rozmarinas 8g
Bazilikas 8g
Mėlynas svogūnas 30g
Žalios alyvuogės 50g
Vyšniniai pomidorai 40g
Paprikos 20g
Kalamata alyvuogės 30g
Druska 4g

Gamybos aprašymas:

1. Picos tešlą išminkykite rankomis.
2. Kepimo skardą pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir į ją įdėkite tešlą.
3. Pirštais įspauskite duobutes ir sudėkite prieskonines žoleles ir smulkintas daržoves.
4. Pabarstykite druska ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180C apie 20min kombinuotu rėžimu.
5. Iškepusią focaccia pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir pabarstykite druska.

Prieskoniai – Paulig Pro / Santa maria
Daržovės ir prieskoninės žolelės – Augma
Virtuvės inventorius – Sangaida
Apranga profesionalams – Jokado