Ingredientai:

Miltai 300g
Mielės (sausos) 1g
Vanduo 220g
Druska 2g

Gamybos aprašymas:

1. Miltus sumaišykite su mielėmis, vandeniu ir druska.
2. Dubenyje pradėkite maišyti, kol visi ingredientai pradės jungtis.
3. Minkymą perkelkite ant stalviršio ir minkykite, tol kol tešla nebelips nei prie stalviršio, nei prie rankų.
4. Gautą tešlą pailsinkite (4-24h)
5. Iš pailsėjusios tešlos formuokite norimo dydžio duoneles.
6. Keptuvėje įkaitinkite kepimo aliejų iki vidutinės temperatūros ir kepkite duonelę po 15-20s iš abiejų pusių.
7. Iškeptą duonelę nusausinkite ant popierinio rankšluoščio.

Prieskoniai – Paulig Pro / Santa maria
Virtuvės inventorius – Sangaida
Apranga profesionalams – Jokado