Morkos 100g
Mėlynas kopūstas 100g
Baltas kopūstas 100g
Petražolės 10g
Santa Maria jūros druska 4g
Alyvuogių aliejus 80g
Santa Maria maltas kuminas 2g
Santa Maria aitriųjų paprikų dribsniai 2g
Santa Maria džiovintas raudonėlis 2g
Santa Maria “Tellicherry” pipirai
Ryžių actas 20g
1. Morkas ir kopūstą supjaustykite šiaudeliais. Petražoles susmulkinkite.
2. Smulkintas daržoves pasūdykite.
3. Alyvuogių aliejų sumaišykite su prieskoniais ir actu. Gerai išmaišykite iki emulsijos.
4. Daržoves užpilkite gautu padažu, išmasažuokite rankomis ir palaikykite šaldytuve 30min iki patiekimo.
Prieskoniai – Santa Maria / Paulig Pro
Daržovės – Augma
Virtuvės inventorius – Sangaida
Apranga profesionalams – Jokado