Ingredientai:

Brandinta smulkinta jautiena 180g
Rūkytas čederio sūris 20g
Brioche bandelė 1vnt
Naminis majonezas 20 g
Salotų lapai 20g
Įvairiaspalviai pomidorai 60g
Marinuoti mėlynieji svogūnai 30g
Marinuoti jelapeno pipirai 20g

Gamybos aprašymas:

1. Brandintos jautienos paplotėlį dėkite kepti ant įkaitinto griliaus apie 3-4 min iš vienos pusės.
2. Apverskite paplotėlį ir dėkite rūkyto čederio sūrio riekelę.
3. Išsilydžius sūriui šalia dėkite per pusę pjautą bandelę ir paskrudinkite apie 1 min.
4. Ant paskrudintos bandelės apačios tepkite pusę kiekio naminio majonezo, dėkite nuplautus salotos lapus, griežinėliais pjaustytus pomidorus, marinuotus mėlynuosius svogūnus, marinuotus jelapeno pipirus.
5. Ant viršaus uždėkite jautienos paplotėlį ir viršutinę bandelės dalį išteptą likusiu naminiu majonezu.

Daržovės – Augma
Virtuvės inventorius – Sangaida
Apranga profesionalams – Jokado