Ingredientai:

Antienos file 1vnt
Druska 4g
Pipirai 1-2g

Gamybos aprašymas:

1. Antienos file išvalykite nuo plėvių ir odelės pertekliaus.
2. Aštriu peiliu įpjaukite odelę ir dėkite nusausinti ant popierinio rankšluoščio.
3. Iš abiejų pusių abarstykite druska.
4. Antienos file dėkite į šaltą keptuvę ir ant vidutinės kaitros kepkite apie 5-6min.
5. Apkeptą antienos file toliau kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180C apie 6-7min odele žemyn.
6. Iškeptą antieną apverskite ir dėkite nusausinti ant popierinio rankšluoščio.
7. Leiskite mėsai pailsėti apie 4-5min prieš patiekiant.

Virtuvės inventorius – Sangaida
Apranga profesionalams – Jokado
Prieskoniai – Santa Maria / Paulig Pro