Vanduo 350g
Rudas cukrus 175g
Tarkuota citrinos žievelė 8g
Vanilės ankštis ½ vnt
Ananasas 1vnt
Romas 40ml
1. Į prikaistuvį supilkite vandenį, sudėkite rudą cukrų, citrinos žievelę, vanilės ankšties sėklytes ir pačią ankšti.
2. Sirupą užvirkite ir pavirinkite 1min. Atvėsinkite.
3. Nuvalytą ananasą supjaustykite apie 1cm storio griežinėliais ir konditeriniais žiedais išspauskite norimą formą.
4. Į vakuumavimo maišelį supilkite sirupą, sudėkite ananaso griežinėlius ir supilkite romą. Užvakuumuokite.
5. Virkite orkaitėje su garų funkcija 65C temperatūroje 10 min.
6. Išvirtus ananasus iškarto sudėkite į ledukų vonelę.
Vaisiai– Augma
Virtuvės inventorius – Sangaida
Apranga profesionalams – Jokado