Miltai 00 1kg
Mielės (šviežios) 4.5g
Vanduo 600g
Druska 30g
Alyvuogių aliejus 15g
1. Į maišyklę sudėkite miltus ir mieles, pramaišykite.
2. Supilkite vandenį ir maišykite tešlą, kol jos temperatūra pasieks 20°C.
3. Sudėkite druską ir supilkite alyvuogių aliejų. Maišykite toliau, kol tešla taps vientisa.
4. Vientisą tešlą pailsinkite apie 30 min.
5. Pailsintą tešlą suporcionuokite norimo dydžio rutuliukais ir rankomis juos išsukite.
6. Užlenkite apačioje atsiradusią skylutę ir brandinkite nuo 24h 10°C temperatūroje.
7. Prieš naudojimą ištraukite iš šaldytuvo 1-2val.
Prieskoniai – Paulig Pro / Santa maria
Virtuvės inventorius – Sangaida
Apranga profesionalams – Jokado